Namnlappar

Självhäftande namnlappar

Behöver du ett enkelt sätt att hålla reda på dina barns alla kläder och tillbehörigheter? I så fall kan vi varmt rekommendera våra namnlappar. Med praktiska namnlappar till kläder och saker vet du och andra direkt vad som tillhör ditt barn. På så sätt minskar risken att kläder och annat försvinner på förskolan, i lekparken eller på utflykter. 

Om du har flera barn kan du alltid välja olika design och färg på namnlapparna. Då kan de enkelt skilja på vilken vattenflaska, matlåda eller kofta som tillhör vem. Just designen av våra namnlappar är något vi är extra stolta över. De pryds alla av fina färger och söta filurer. Det är helt enkelt inte bara små namnetiketter vi säljer, utan fina små detaljer. Det bästa av allt är att du själv får designa dina namnlappar precis så som du vill ha dem!

Namnlappar till kläder, skor och saker

Du kan använda våra unika namnlappar till kläder, skor, gosedjur, skolsaker eller matlådor. Ja, det mesta med en slät yta att fästa dem på helt enkelt. Du fäster enkelt namnlappar till kläder på klädernas tvättråd eller märkeslappar. Du behöver varken stryka eller sy fast dem, de fastnar nämligen enkelt med hjälp av det självhäftande  limmet på baksidan.

Billiga namnlappar som tål tvätt

Något av det bästa med våra namnlappar är att de inte bara är budgetvänliga, utan de är också mycket tåliga. Vi säljer billiga namnlappar som passar alla föräldrars plånböcker, men samtidigt tummar vi inte på kvalitén.

Våra namnlappar är tillverkade av ett material som håller hög kvalité. De är vattentåliga och kan både tvättas och torktumlas utan att de lossnar eller tappar färgen. Vi tror verkligen att du kommer att älska våra slitstarka och billiga namnlappar lika mycket som vi, därför ger vi dig en nöjdhetsgaranti.

 • Namnlappar 66 st

  Just nu 33 st extra namnlappar på köpet! Gäller till och med 31 okt

  Ordinarie pris 149 kr

  Special Price 129 kr

 • Kampanj - 165 st Namnlappar Självhäftande

  Gäller till och med 31 okt

  Ordinarie pris 209 kr

  Special Price 179 kr

 • Kampanj - 99 st Namnlappar Självhäftande

  Köp fler än 1 sätt och betala endast 99 kr per set. Gäller till och med 31 Okt

  Ordinarie pris 149 kr

  Special Price 129 kr

 • Namnlappar 132 st

  Gäller till och med 31 Okt

  Ordinarie pris 169 kr

  Special Price 149 kr

Rutnät Lista

Fallande ordning

7 artiklar