Köp 3 för 2 - Välj mellan Poster och Wallsticker

Namnlappar

Namnlappar

SJÄLVHÄFTANDE NAMNLAPPAR TILL KLÄDER OCH SAKER

Har du någonsin känt frustrationen av att ständigt tappa bort barnens kläder och saker? Med våra självhäftande namnlappar kan du nu säga adjö till dessa irriterande stunder på förskolan där du letar efter försvunna plagg. Vi anser att namnmärkning inte bara ska vara funktionellt, utan också roligt och enkelt. Därför erbjuder vi ett brett sortiment av olika motiv och bakgrunder. Hos oss har du möjlighet att designa dina egna unika namnlappar och märka upp alla dina saker med en personlig touch. Det bästa? Våra namnlappar behöver inte strykas på, de är otroligt enkla att applicera.

Använd våra namnlappar för att märka allt från de saker som ditt barn tar med till förskolan eller skolan, som matlådor, vattenflaskor och sportutrustning, till eget pyssel och DIY-projekt. Och som en extra bonus erbjuder vi snabb leveranstid för att du snabbt ska kunna börja använda namnlapparna.

Filter
Sätt stigande sortering

8 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Filter
Sätt stigande sortering

8 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy

Namnlappar är en effektiv metod för att säkerställa att kläder och tillhörigheter inte går försvinner, oavsett om det är på barnens förskola, skola, på arbetsplatsen eller äldreboendet. Med möjligheten att skapa unika och personliga lappar i olika storlekar, och även med reflex, kan du enkelt märka dina saker med en stil som passar just dig. Dessa lappar är inte bara enkla att sätta fast, de garanterar också att dina tillhörigheter är tydligt märkta.

FÖRDELEN MED NAMNLAPPAR

Huvudfördelen med dessa namnlappar är deras hållbarhet. Du behöver inte oroa dig för att de ska lossna eftersom de är både tvättäkta och slitstarka. Utöver det är de prisvärda. På lång sikt kan de faktiskt hjälpa dig att spara pengar genom att minska behovet av att ständigt ersätta förlorade saker. Dra nytta av vår rabattkod och gör en beställning av egna, skräddarsydda namnlappar redan idag. Vi är övertygade om att du kommer att uppskatta våra robusta och prisvärda namnlappar precis lika mycket som vi gör. Därför erbjuder vi en nöjdhetsgaranti.

Att kunna identifiera och hålla reda på barnens tillhörigheter är avgörande i en vardag fylld av aktiviteter, lek och lärande. Oavsett om det är kläder, skor eller skolmaterial, så erbjuder namnlappar en enkel lösning på detta problem.

NAMNLAPPAR TILL KLÄDER

Varje förälder vet hur snabbt barn kan tappa bort eller byta kläder med sina vänner. Med våra specialdesignade namnlappar för barnkläder kan du enkelt hålla koll på allt från pyjamasar till jackor. Fäst dem på klädernas tvättråds- eller märkeslappar för att säkerställa att de sitter ordentligt. Oroa dig inte, du behöver varken stryka eller sy fast dem. Tack vare vårt självhäftande lim sitter de säkert fast, redo att möta barnens lekfulla dagar.

NAMNALAPPAR FÖR SKOR

Det är otroligt hur snabbt barn kan växa ur eller tappa bort sina skor! Med våra namnlappar för barnskor kommer varje litet par skor alltid att hitta tillbaka hem. De är enkla att fästa på innersulan eller den invändiga etiketten och är designade för att hålla sig på plats, oavsett om det gäller gympaskor, stövlar eller tofflor. Med dessa lappar kommer ditt barns skor att stå ut på skolan, idrottsträningen eller på lekplatsen.

NAMNLAPPAR FÖR LEKSAKER OCH SAKER

Leksaker, skrivböcker, pennfodral - barnens ägodelar har en tendens att sprida sig och försvinna. Se till att dina barns skatter hålls i ordning med våra hållbara namnlappar. Perfekta för allt från mjukdjur till skolböcker, dessa lappar är designade för att klara av barnens dagliga lek och äventyr. Oavsett om det är en favoritdocka eller en viktig skolbok, med våra namnlappar kan du känna dig trygg i att dina barns saker är märkta och redo för skoldagen eller lekdatumet.

Våra namnlappar kommer i olika storlekar, utöver våra namnlappar har vi även namntaggar som med hjälp av snöre kan fästas på

  • Minilappar - 16 x 6mm & 20 x 18mm∙ Namnlappar - 30 x 13 mm
  • Namnlappar till Niimbot B18 - 14 x 40 mm
  • Större namnlappar - 56 x 11 mm

Du kan använda våra unika namnlappar till kläder, skor, gosedjur, skolsaker eller matlådor. Ja, det mesta med en slät yta att fästa dem på helt enkelt. Du fäster enkelt namnlappar till kläder på klädernas tvättråd eller märkeslappar. Du behöver varken stryka eller sy fast dem, de fastnar nämligen enkelt med hjälp av det självhäftande limmet på baksidan.

En av de stora fördelarna med våra namnlappar är att de kombinerar prisvärdhet med hållbarhet. Vårt erbjudande omfattar prisvärda namnlappar som är skonsamma mot plånboken för varje förälder, samtidigt som vi aldrig kompromissar med kvaliteten.

TVÄTTMASKIN, TORKTUMLARE OCH DISKMASKIN

Dessa namnlappar går utmärkt att tvätta i både diskmaskin och tvättmaskin, och tål 60 grader utan några problem. Utöver detta går de bra att ha i torktumlare. Det innebär att de lämpar sig väl för att sättas i underkläder, på leksaker, dricksflaskor och andra föremål som regelbundet behöver rengöras. För de som önskar ännu högre temperaturtålighet, erbjuder vi speciallappar som kan motstå upp till 90 grader. Med detta kan man vara trygg i vetskapen om att lapparna sitter fast medan kläder och prylar blir ordentligt rena, oavsett graden av nedsmutsning. Som förälder kan man därmed vara säker på att barnen alltid har tillgång till rena och hygieniska kläder och föremål, vilket minskar risken för sjukdomar.

Våra namnlappar är strykfria och självhäftande, vilket innebär att det är smidigt att applicera lapparna direkt. Märken går att få i varierande storlekar och innebär att man alltså kan namna allt från kläder, ryggsäckar, sportutrustning och skor, till nycklar, mobilladdare, verktyg, leksaker samt mindre föremål såsom pennor, legobitar och andra små föremål. För att man ska vara säker i trafiken går det bra att använda reflexer som kan appliceras direkt på ryggsäckar, skor och ytterkläder eftersom det finns klister på baksidan.

Gör dina namnlappar unika och personliga med Namly! Processen är både rolig och användarvänlig, vilket gör det enkelt för dig att skapa namnlappar som speglar just din stil.

Börja med att skriva din text. Här kan du ange allt från ditt för- och efternamn till andra viktiga detaljer som ett telefonnummer. Därefter, välj ett typsnitt som passar din personliga smak. Med en mängd olika stilar tillgängliga, är det enkelt att hitta något som både är läsbart och estetiskt tilltalande.

För att ytterligare anpassa din design, välj en färg för ditt typsnitt. Detta ger dig möjligheten att matcha eller skapa kontrast med olika färger mot bakgrunden. När du är nöjd med din text och dess färg, fortsätt genom att välja en bakgrund. Beroende på dina preferenser kan du välja något subtilt eller något som verkligen sticker ut. Slutligen, lägg till en personlig touch med vårt sortiment av motiv. Oavsett om du föredrar något sött, roligt eller klassiskt, har vi något som passar varje stil.

Med dessa enkla steg kan du designa namnlappar som inte bara är praktiska, utan också visuellt tilltalande. Låt din kreativitet flöda och gör dina tillhörigheter särskiljande med Namly!

Att märka dina tillhörigheter har aldrig varit enklare än med våra självhäftande namnlappar. Här följer en kort guide om hur du snabbt, lätt och smidigt applicerar dem samt några tips att tänka på:

  1. Rengör ytan: Innan du fäster namnlappen, se till att ytan är ren och torr. Detta garanterar bästa vidhäftning och minimerar risken för att den lossnar för tidigt.
  2. Fäst namnlappen: Ta bort skyddspapperet och placera namnlappen på önskat ställe. Tryck fast ordentligt med fingrarna för att säkerställa att den fastnar ordentligt.
  3. Låt sätta sig: För bästa resultat rekommenderar vi att du låter namnlappen sitta orört i minst 24 timmar innan du utsätter föremålet för tvätt eller annan belastning. Detta ger limmet tillräckligt med tid att binda ordentligt till ytan.
  4. Tvättinstruktioner: Även om våra namnlappar är designade för att tåla maskintvätt, bör du alltid följa våra rekommendationer för tvätt och underhåll. Undvik att tvätta föremål med nyapplicerade namnlappar inom de första 24 timmarna för att säkerställa bästa hållbarhet.

Oavsett om det är kläder, skolmaterial eller andra personliga tillhörigheter, kommer våra namnlappar att hålla sig på plats och förblir läsbara under lång tid. Med lite omtanke och korrekt applicering kan du lita på att våra namnlappar står emot daglig användning under en lång period.

Kanske undrar du hur våra namnlappar står sig i jämförelse med andra på marknaden? Inte bara våra kunder, utan även oberoende testare har gett sin åsikt. Nyligen genomfördeTestproffs.se en omfattande granskning av olika namnlappar på marknaden, och vi är stolta att meddela att våra namnlappar erhöll toppbetyg i deras utvärdering. Med ett sådant erkännande kan du känna dig trygg i ditt val av namnlappar från oss!

Att beställa namnlappar online är både prisvärt och smidigt. Du har möjligheten att designa unika namnmärken som sedan levereras direkt till din brevlåda. Ett brett utbud av motiv finns att välja bland, vilket passar alla – från barn och ungdomar till vuxna. På så sätt kan du skapa skräddarsydda namnlappar för varje familjemedlem. Att investera i dessa namnlappar är en kostnadseffektiv lösning. Istället för att ständigt köpa nya kläder och tillhörigheter, fungerar namnlapparna som en billig "försäkring", oavsett om de används av barn, vuxna eller de som bor på äldreboenden.

Är du trött på att vänta länge på leveranser? Hos oss behöver du inte oroa dig. Vi prioriterar snabba leveranser så att du kan börja använda dina namnlappar så fort som möjligt. För oss på Namly är kundnöjdhet av yttersta vikt och vi förstår hur viktigt det är att snabbt få hem sina beställningar, särskilt när det gäller namnlappar inför skolstarten eller en resa. Vårt dedikerade team arbetar dagligen med att säkerställa att varje beställning behandlas effektivt och skickas ut i tid. Med hjälp av våra pålitliga fraktpartners ser vi till att dina namnlappar kommer fram direkt till din dörr utan dröjsmål. Inte nog med snabb leverans, du har även fri frakt. Vi skickar varorna som brevpost med PostNord. Välj Namly för en smidig, snabb och pålitlig leverans av dina namnlappar.

Vi är övertygade om att du kommer att uppskatta våra robusta och ekonomiska namnlappar lika mycket som vi gör, och därför erbjuder vi en nöjdhetsgaranti. Om du av någon anleding inte är nöjd med din produkt skulle vi uppskatta om du kontaktar oss på info@namly.se så att vi kan hjälpa dig. Eftersom våra produkter är tillverkade specifikt efter dina önskemål ersätter eller återbetalar vi inte beställningar som är fel på grund av felstavning, det är därför viktigt att du tittar igenom din beställning en extra gång innan du slutför ditt köp.

VILKA ÄR DE BÄSTA NAMNLAPPARNA?

De bästa namnlapparna är de som kombinerar hållbarhet, design och prisvärdhet. Hos Namly strävar vi efter att erbjuda just detta. Våra namnlappar är högkvalitativa, strykfria och erbjuder ett brett utbud av designalternativ.

VAR KAN JAG KÖPA NAMNLAPPAR?

Du kan enkelt och snabbt köpa dina namnlappar direkt här hos Namly. Vi erbjuder snabb frakt, konkurrenskraftiga priser och en användarvänlig designprocess som gör att du kan skapa dina personliga namnlappar på bara några minuter.

HUR MÄRKER MAN KLÄDER MED NAMNLAPPAR?

Namlys självhäftande namnlappar placeras direkt på klädernas tvättrådsetikett. De fäster bra utan att behöva strykas eller sys fast. Se till att ytan är ren och torr innan applicering och följ medföljande instruktioner för bästa resultat.

VAD SKA MAN SKRIVA PÅ NAMNLAPPAR FÖR FÖRSKOLA?

På en namnlapp för förskolan bör du som minimum inkludera barnets för- och efternamn. Ett telefonnummer kan också vara praktiskt ifall snabb kontakt behövs. Om förskolan har olika grupper eller klasser kan det vara hjälpsamt att specificera detta. Ett litet motiv eller ikon som barnet gillar kan även läggas till för en personlig touch.

Om du har ytterligare frågor, funderingar eller behöver vägledning när det gäller våra namnlappar till kläder, skor och andra saker, är du varmt välkommen att kontakta oss på Namly. Vårt engagerade team är här för att vi vill hjälpa dig, oavsett om du är nyfiken på specifikationer för en viss produkt, designmöjligheter eller appliceringstips. Vår prioritet är att säkerställa att du får ut det mesta möjliga av dina namnlappar och att processen från design till applicering är smidig. Tveka inte att nå ut till oss - vi ser fram emot att hjälpa dig med produkter av kvalitet!