Namnlappar

Självhäftande namnlappar

Trött på att tappa bort barnens kläder och saker?
Nu slipper du gå och leta på förskolan efter försvunna kläder, märk upp med våra namnlappar! Vi tycker att namnmärkning ska vara både roligt och enkelt, därför har vi ett stort sortiment av olika motiv och bakgrunder. Hos oss kan du designa dina egna unika namnlappar och namnmärka alla dina saker – med stil! Våra namnlappar är strykfria och enkla att sätta på.
Använd våra namnlappar för att hålla reda på sakerna som följer med till förskolan och skolan, såsom matlådor, vattenflaskor eller sportutrustning. Eller varför inte tänka utanför boxen och använda dem till pyssel och DIY. Dessutom har vi väldigt snabb leveranstid.

Rutnät Lista

Fallande ordning

3 artiklar

Namnlappar till kläder, skor och saker

Du kan använda våra unika namnlappar till kläder, skor, gosedjur, skolsaker eller matlådor. Ja, det mesta med en slät yta att fästa dem på helt enkelt. Du fäster enkelt namnlappar till kläder på klädernas tvättråd eller märkeslappar. Du behöver varken stryka eller sy fast dem, de fastnar nämligen enkelt med hjälp av det självhäftande  limmet på baksidan.

Billiga namnlappar som tål tvätt

Något av det bästa med våra namnlappar är att de inte bara är budgetvänliga, utan de är också mycket tåliga. Vi säljer billiga namnlappar som passar alla föräldrars plånböcker, men samtidigt tummar vi inte på kvalitén.

Våra namnlappar är tillverkade av ett material som håller hög kvalité. De är vattentåliga och kan både tvättas och torktumlas utan att de lossnar eller tappar färgen. Vi tror verkligen att du kommer att älska våra slitstarka och billiga namnlappar lika mycket som vi, därför ger vi dig en nöjdhetsgaranti.