Köp 3 för 2 - Välj mellan Poster och Wallsticker

Vanliga frågor

Beställning

Skriv in din text, välj färg, typsnitt, bakgrund, motiv och lägg till din varukorg. Klicka sedan på ”Till kassan” och följ några enkla instruktioner för att betala och slutföra din beställning.

Tips för fina etiketter

  • Välj en färgkombination med stor kontrast/läsbarhet
  • Välj gärna en bakgrundsfärg eller ett mönster som tas upp av en av färgerna i motivet
  • Använd förnamn på rad 1
  • Ange bara ett telefonnummer per rad då det annars blir väldigt smått och svårläst.
  • Om du väljer bort motiv så blir texten större.

Tänk på att den verkliga namnlappen är mindre än den du ser på skärmen! Detta påverkar textens storlek och läsbarheten. Ju färre tecken på raden desto bättre läsbarhet!

Kan jag avbryta min beställning?

Då din beställning processas automatiskt så snart den registrerats i vårt system går det dessvärre inte att göra några ändringar. Var därför noga med att kontrollera beställningen innan du slutför ditt köp.

Leveranstid

När din beställning är mottagen skickas en orderbekräftelse. Vi skickar vanligtvis din beställning inom 1-2 arbetsdagar.

Frakt

Vi skickar varorna fraktfritt som brevpost med PostNord.

Kvalitet - 100% Nöjdhetsgaranti

Namly Design erbjuder 100 % nöjdhetsgaranti. Om du av någon anleding inte är nöjd med din produkt skulle vi uppskatta om du kontaktar oss på info@namly.se så att vi kan hjälpa dig. Eftersom våra produkter är tillverkade specifikt efter dina önskemål ersätter eller återbetalar vi inte beställningar som är fel på grund av felstavning eller för att du ångrar din beställning. Inte heller där skador uppstått på grund av normal användning. Då det finns en mängd olika stavningsalternativ för namn, så är det omöjligt för oss att avgöra om det är ett misstag eller en annorlunda bokstavering. Det är därför viktigt att du tittar igenom din beställning en extra gång innan du slutför ditt köp.

Produktinformation

Materialet i våra namnlappar är valt med omsorg och är av högsta kvalitet! Färgerna som används är snälla och tar hänsyn till både miljö och barn. Observera att våra namnlappar skall fästas på plaggets märkes- eller klädvårdsetikett. Gnugga försiktig fast klistermärket, var extra noga med hörnen. Namnlapparna tål att användas i tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Låt gärna namnlappen sitta 24 timmar innan du tvättar. Se till att namnlappen sitter ordentligt och inte går att pilla loss innan barnen använder föremålet. Observera att namnlappen på websidan inte är den verkliga storleken. Färgerna kan variera något beroende på dina datorinställningar.

Rabattkod

Har du en rabattkod anger du koden och klickar på ”Använd”. Alla rabattkoder har ett utgångsdatum och om det datumet har passera är rabattkoden inte längre giltig.

Kundservice

Om du inte har hittat svar på dina frågor här, är du välkommen att kontakta kundservice via e-post: info@namly.se