Köp 3 för 2 - Välj mellan Poster och Wallsticker

#yesnamly

Vi älskar att se våra produkter användas av våra kunder, och ibland får vi förfrågningar om att dela era bilder/videor på våra egna kanaler. Bilderna kommer främst att användas för respektive produktsidor på vår webbplats för att ge andra kunder en verklig inblick i produkten. De kan också användas på våra andra plattformar som Instagram, Facebook och nyhetsbrev.

Genom att svara på vår förfrågan med hashtaggen #YesNamly, godkänner du följande villkor:

Du ger Namly Design (Trivo Sweden AB) en icke-exklusiv, royaltyfri licens, vilket innebär att Namly Design fritt kan använda det innehåll du godkänner med din hashtag #YesNamly. Du accepterar att ditt innehåll kan användas på alla Namly Designs sociala kanaler och för marknadsföringsändamål för varumärket Namly Design; materialet kan även distribueras på andra plattformar för att stärka varumärket Namly Design eller visa en specifik produkt kopplad till varumärket. Detta innebär också att du samtycker till att Namly Design har rätt att redigera dina bilder/videor. Du ger Namly Design rätten att använda det visuella materialet utan krav på att bli krediterad i samband med publiceringen.

Du intygar och garanterar att du äger eller kontrollerar rättigheterna till det material du har skickat in och att du har tillstånd från alla personer som förekommer på bilderna. Dessutom intygar du att du är en privatperson (inte ett företag), att du är minst 18 år gammal eller har föräldrarnas samtycke, och att Namly Designs användning av dina bilder inte kommer att kränka tredjepartsrättigheter eller några lagar.

Du frigör härmed Namly Design från alla förpliktelser att kompensera dig för användningen av dina bilder/videor och för immateriella rättigheter relaterade till de beskrivna användningarna. Du avsäger dig också och samtycker till att hålla Namly Design och dess representanter skadeslösa från alla krav och ansvar av varje natur som uppstår i samband med användningen av bilderna som beskrivs ovan. Om du senare önskar återkalla ditt samtycke för att Namly Design delar dina bilder/videor, måste du kontakta oss på: collaboration@namly.se med ämnesraden "Återkalla Samtycke".

För frågor om integritet och dataskydd, tveka inte att kontakta oss på: collaboration@namly.se.