Köp 3 för 2 - Välj mellan Poster och Wallsticker

Självhäftande kakeldekor till kök & badrum - Namly Design

Kakeldekor

Kakeldekor

Välkommen till Namly Design, din destination för att förnya ditt hem med våra exklusiva kakeldekorer. Går du i tankarna att förnya ditt badrum eller kök men vill undvika att spendera stora summor? Vi erbjuder ett brett utbud av självhäftande kakelklistermärken som är designade för att förvandla kök och badrum på ett enkelt och prisvärt sätt.

Filter
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-36 av 376

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy
Filter
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-36 av 376

Sida
per sida
Visa som Rutnät Listvy

Kakeldekor är ett bra alternativ ifall du inte vill lägga stora summor pengar på kakel och med våra kakeldekorer är möjligheterna oändliga. Oavsett om du vill skapa en elegant backsplash i köket, ett marmormönster i badrummet eller en unik accentvägg i vardagsrummet, så har vi det du behöver för att förverkliga dina designvisioner.

Investera i din heminredning med Namly Designs kakeldekorer idag! Våra produkter erbjuder enastående värde för pengarna och ger dig möjlighet att förnya ditt hem utan att spräcka budgeten.

Kakel är hjärtat i varje kök och med våra kakeldekorer kan du ge det en ny stil på nolltid. Vårt sortiment omfattar en mängd olika mönster och storlekar för att passa din personliga smak och kökets stil. Att förnya ditt kök behöver inte vara komplicerat. Våra självhäftande kakeldekorer är enkla att applicera och ger omedelbara resultat. Du behöver inte längre bekymra dig för kostsamma renoveringar eller långa väntetider. Med Namly Designs kakeldekorer kan du förvandla ditt kök på en gång.

Med hjälp av våra kakeldekorer kan du skapa en avkopplande atmosfär i ditt badrum. Våra självhäftande kakelklistermärken är speciellt designade för badrumsmiljöer och är vatten- och fukttåliga. Det innebär att du kan njuta av din nya badrumsdesign utan att oroa dig för att den ska blekna eller lossna över tiden. Välj bland vårt utbud av badrumsspecifika kakeldekorer för att ge ditt badrum ett lyft och en touch av elegans.

Det är viktigt att välja rätt design och storlek för att säkerställa att ditt kök eller badrum får precis den atmosfär du önskar. Vårt sortiment består av hundratals olika kakeldekorer, vi har helt enkelt något för alla personliga preferenser. Så oavsett om du söker en subtil uppdatering eller en dramatisk förändring, kan våra högkvalitativa kakeldekorer hjälpa dig att skapa ditt drömrum.

Att sätta kakeldekor är en enkel process. Börja med att se till att ytan där du ska applicera kakeldekoren är ren, torr och jämn. Mät den yta där du vill applicera kakeldekoren och markera eventuella skärningar som behövs för att anpassa kakeldekoren till rätt storlek. Använd en skarp kniv eller sax för att skära kakeldekoren enligt märkningarna.

Avlägsna därefter skyddsfilmen från baksidan av kakeldekoren och placera den försiktigt på den önskade ytan. Försök jämna ut eventuella luftbubblor och säkerställ en ordentlig fästning. För bästa resultat, se till att följa medföljande instruktioner.

Vi på Namly Design sätter alltid kunden i fokus och strävar efter att ständigt förbättra kundupplevelsen. Vi siktar alltid på att möta samt överträffa våra kunders förväntningar – ambitionen är alltid att få 5 utav 5 stjärnor. Har du några frågor om våra produkter så tveka inte att höra av dig.

Ge ditt hem en makeover med Namly Designs kakeldekorer och upplev skillnaden själv. Med vårt breda utbud av mönster, storlekar och stilar är det enkelt att hitta det perfekta alternativet för ditt hem. Har du frågor eller behöver hjälp att välja kakeldekoren för ditt hem? Vårt vänliga och kunniga team finns här för att hjälpa dig. Kontakta oss via telefon, e-post eller livechatt så guidar vi dig genom processen och svarar på alla dina frågor

Kan man ha kakeldekor i duschen?

Absolut! Våra kakeldekorer är designade för att vara vatten- och fuktbeständiga, vilket gör dem perfekta för användning i duschen. Det är viktigt att välja en kakeldekor av hög kvalitet och följa installationsinstruktionerna noggrant för att säkerställa långvarig prestanda och hållbarhet även i fuktiga miljöer som duschen.