PERSONLIG BABY POSTER - Oxen
Storystickers - Babystory
349 kr

Baby story är en personlig poster. Baby story illustrerar det nya livet och kraften i universum. Fyll i namn, födelsedatum och födelseort, på så sätt blir postern något alldeles speciellt och unikt. Med en tidlös och stilren design passar den in i de flesta hem. Illustrationen är ritad för hand och digitalt bearbetad. 

50x70cm

Tryckt med högkvalitativt bläck på FSC-certifierat 200g/m2 premiumpapper med en matt och slät ytfinish. Resultatet blir ett vackert print med en fantastisk kvalitet och åldersbeständig bildåtergivning. Producerad och tryckt i Sverige

20 april - 20 maj
Några rader om stjärntecknet: Oxarna kan ibland uppfattas som återhållsamma, dem är otroligt lojala och beskyddande individer. Oxarna är mycket envisa och uthålliga, Dem uppskattar och omger sig gärna av vackra saker. 

Om märket:
Storystickers grundades 2020 av mig Mathilda Jungevall, designer och föredetta pedagog som lämnade en grupp barn med en förhoppning om att kunna skapa något för dem många barnen. Varje illustration har sin historia och alla läser den olika. Det är det som är det fina.

ID: 172

Maksimalt antal tegn: 40

Maksimalt antal tegn: 10

Maksimalt antal tegn: 20

* Obligatoriska fält

349 kr
Adding product to cart. Product added to cart.
  • Fri frakt
  • Lev 3-5 dagar
  • 100% Nöjdhetsgaranti