Köp 3 för 2 - Välj mellan Poster och Wallsticker

Reflexer

Med våra reflexselen / reflexväst kan du vara säker på att du syns på långt håll i skymning och mörker.  Våra selen är coola och tar lite plats, lätta att slänga ner i väskan efter en säker promenad. Justerbara band i både midja och över axlar gör att selen kan bäras av både stora och små samt utan att kompromissa med stilen! Selen korsas i ryggen och försluts med ett kraftigt spänne framtill. Våra selen är perfekta för hundägaren, löparen, ryttaren och egentligen alla som vill ta sig en tur ut i vintermörkret.

16 artiklar

 • Reflexsele Svart

  3M™ Scotchlite™

  79 kr
 • Reflexsele Svart - Fyra delar

  3M™ Scotchlite™

  99 kr
 • Reflexsele Neon

  3M™ Scotchlite™

  79 kr
 • Reflexband / Svart

  3M™ Scotchlite™

  39 kr
 • Reflexsele Neon - Fyra delar

  3M™ Scotchlite™

  99 kr
 • Reflexsele Blå

  3M™ Scotchlite™

  79 kr
 • Reflexsele Orange

  3M™ Scotchlite™

  79 kr
 • Reflexband / Neon

  3M™ Scotchlite™

  39 kr
 • Reflexsele Röd

  3M™ Scotchlite™

  79 kr
 • Reflexband / Rosa

  3M™ Scotchlite™

  39 kr
 • Reflexsele med band / blå

  3M™ Scotchlite™

  79 kr
 • Reflexband / Orange

  3M™ Scotchlite™

  39 kr
 • Led Mössa Grå

  Inkl batteri

  129 kr
 • Reflexsele / Fyra delar / Orange

  3M™ Scotchlite™

  99 kr
 • Reflex LED halsband till hund

  Röd, Blå, Rosa, Grön, Vit eller Orange

  129 kr
 • Reflexväst / Neon

  S - M - L - XL

  Ordinarie pris 79 kr

  Special Price 69 kr

16 artiklar

Reflexer för alla behov

När hösten går över till vinter och årets allra mörkaste dagar väntar är det viktigt att synas ute i mörkret. En väldigt billig men ibland helt livsavgörande försäkring kan faktiskt vara en reflex och denna artikel kommer att handla om just reflexer och varför det är så viktig att ha en reflex, oavsett om man promenerar, cyklar eller drar barnvagn.

Sedan barnsben får vi lära oss att använda reflexer och tillverkare av reflexer hittar på alla möjliga idéer så att dem allra flesta kan använda sig av en reflex. I norra Europa och framförallt i Sverige så är det väl känt att hösten och vintern kan vara väldigt mörka och gråa och det är väldigt lätt att man inte blir sedd.

Bland vuxna är det faktiskt mest vanligt att man bär på mörka kläder som svart vinterjacka eller någon annan mörk färg och detta är ett ytterligare tecken om att man bör ha på sig någon form av reflex för att synas. Det är lätt att glömma hur lätt man kan försvinna i mörkret och faktum är att reflexer har direkt och indirekt räddat många liv.

För bilister kan en reflexsele eller reflexväst vara det enda sätt att se en fotgängare och gör då en enorm skillnad och detta är bara några av anledningarna varför alla bör använda sig av reflexer.

Reflexsele, reflexväst med mera

Som tidigare nämnt finns det en hel värld av reflexer och användningsområden som exempelvis reflexsele, reflexväst och mycket mer. Som förälder är det en stark rekommendation att införskaffa någon typ av reflex till sitt/sina barn som exempelvis reflexväst. Reflexsele är en väldigt användbar produkt och tar knappt någon plats men gör en stor skillnad och det finns naturligtvis reflexselen för barn.

Reflexselen är ofta gjorda i kraftigt material så att det ska hålla länge och tåla oväder. Dem allra festa reflexprodukter är godkända och testade av olika myndigheter som talar om ifall produkten är lämplig att bära och som köpare är det alltid bättre att lägga några extra kronor på en reflex som är godkänd än en billigare variant som kanske inte direkt ger någon effekt.

En reflexväst är också ett väldigt populärt alternativ som inte heller tar någon plats och kan användas i alla möjliga situationer, som vid en promenad, joggingtur eller egentligen närsomhelst. Det viktigaste med en reflex är just att man faktiskt använder reflexen och inte låter den stanna hemma i någon låda. På många skolor finns det redan reflexvästar för barn men som förälder kan det ändå vara en billig men ytterst viktig investering att köpa en extra som barnet kan ha på sig på fritiden.

En stark rekommendation är att inhandla en reflexsele för både den vuxne men också för barnen men också en reflexväst då båda alternativen inte tar någon plats och ger maximal effekt. Vissa reflexer som man kan ha runt handleden eller liknande är klart bättre än inget men om man vill vara på den säkra sidan och verkligen synas i mörkret så rekommenderas en väst eller en sele för både sig själv och barnen. Många inser inte hur viktigt det är med att bära reflex och många olyckor skulle kunna ha förhindrats om personen hade använt en ordentlig reflex.