Köp 3 för 2 - Välj mellan Poster och Wallsticker
Väggdekal - Game Zone / Självlysande
Namly Design
295 kr

Säkert material: denna självhäftande väggdekal för sömnspel är huvudsakligen gjord av kvalitetsvinylmaterial, ingen irriterande lukt, säker och pålitlig, inte lätt att falla av, vattentät och avtagbar, kan appliceras med lätthet.

Glöd i mörkret: dessa gamer-väggdekaler kan appliceras som snygga prydnadsföremål för hemmets sovrum, vardagsrum och lekrum på dagtid, och de kommer att lysa upp i klara färger på natten, vilket är lätt att väcka barns uppmärksamhet och väcka deras intressen, vilket ger dem mycket roligt.

Enkel användning: dessa väggdekaler för glöd i mörkret eat sleep game är lätta att använda, du behöver bara dra av klistermärkena och klistra in dem på de släta, platta, torra och rena ytorna, som vägg, dörr, kylskåp och så vidare, och de kan lätt rivas av med en fön, lämnar inga rester, gör dina rum fulla av spelatmosfär och intressanta.

Varma anteckningar: låt dessa spelväggsdekaler absorbera solljus eller konstgjort rumsljus, ju mer de absorberar ljuset, desto längre och ljusare kommer de att lysa på natten, kom för att lysa upp dina rum med dessa vinylspelklistermärken.

ID: 2317

Adding product to cart. Product added to cart.
  • Fri frakt
  • Lev 4-7 dagar
  • 100% Nöjdhetsgaranti