VÄGGDEKOR - Nisse dörr
Storystickers
179 kr

Nu kan den lilla tomtenissen få flytta in på rummet. Han går bara ut när alla andra sover. Han är mycket hemlig och hans uppgift är att hålla span åt tomten, så att alla barn är riktigt snälla fram till julafton! Det lilla nisse setet tillför en magisk julkänsla och skapar många samtal och historier om vad den lilla nissen egentligen hittar på för hyss där innanför dörren.

Se komplett uppsättning och mått på sista bilden.

(Maxa upplevelsen av Nissedörren med att ladda ner någon nisse app( ex. Santa spy cam ), på så sätt blir Nissen riktigt levande och man kan se honom dansa på den lilla altanen)

Producerad och tryckt i Sverige. Illustrerad av Storystickers, Mathilda Jungevall designer och föredetta pedagog som lämnade en grupp barn med en förhoppning om att kunna skapa något för dem många barnen.Varje illustration har sin historia och alla läser den olika. 

Väggdekalerna är framtagna på ett miljövänligt sätt, tryckt på återanvändbar väggfolie som gör att väggdekalerna håller länge, och tål att flyttas! Fästs med enkelhet på fasta släta ytor och lämnar inga fula märken. Utforska vårt stora utbud av wallstickers och välj dina favoriter. Du skapar med enkelhet ett magiskt barnrum

Adding product to cart. Product added to cart.
ELLER
  • Fri frakt
  • Lev 2-4 dagar
  • 100% Nöjdhetsgaranti