WALLSTICKERS - Båtfärden
Storystickers
299 kr

Fint set ursprungligen målad i akvarell. På himlens moln går det olika båtar med olika sagofigurer, Kapten Björn och sjöfarar Tiger styr sina båtar längs himmelens horisont, men vem är det som försöker ro iväg med månen? 

Sagosetet är skapat för att inspirera både stora och små drömmare. Kanske kan dem bidra till samtal mellan vuxen och barn och vara med i en saga som ni tillsammans kan berätta. Saga eller inte, dessa väggdekorerna tillför magi till barnrummet. 

Väggdekalerna är framtagna på ett miljövänligt sätt, tryckt på återanvändbar väggfolie som gör att väggdekalerna håller länge, och tål att flyttas! Fästs med enkelhet på fasta släta ytor och lämnar inga fula märken. Utforska vårt stora utbud av wallstickers och välj dina favoriter. Du skapar med enkelhet ett magiskt barnrum

Producerad och tryckt i Sverige. Illustrerad av Storystickers, Mathilda Jungevall designer och föredetta pedagog som lämnade en grupp barn med en förhoppning om att kunna skapa något för dem många barnen.Varje illustration har sin historia och alla läser den olika. 

Adding product to cart. Product added to cart.
  • Fri frakt
  • Lev 2-4 dagar
  • 100% Nöjdhetsgaranti