Köp 3 för 2 - Välj mellan Poster och Wallsticker

Väggdekal - Game Zone / Självlysande

Namly Design
295,00 kr
ID
2317
  • Gratis frakt
  • Leverans 4-7 dagar
  • 100% Nöjd-kund-garanti

Säkert material: denna självhäftande väggdekal för sömnspel är huvudsakligen gjord av kvalitetsvinylmaterial, ingen irriterande lukt, säker och pålitlig, inte lätt att falla av, vattentät och avtagbar, kan appliceras med lätthet.

Glöd i mörkret: dessa gamer-väggdekaler kan appliceras som snygga prydnadsföremål för hemmets sovrum, vardagsrum och lekrum på dagtid, och de kommer att lysa upp i klara färger på natten, vilket är lätt att väcka barns uppmärksamhet och väcka deras intressen, vilket ger dem mycket roligt.

Enkel användning: dessa väggdekaler för glöd i mörkret eat sleep game är lätta att använda, du behöver bara dra av klistermärkena och klistra in dem på de släta, platta, torra och rena ytorna, som vägg, dörr, kylskåp och så vidare, och de kan lätt rivas av med en fön, lämnar inga rester, gör dina rum fulla av spelatmosfär och intressanta.

Varma anteckningar: låt dessa spelväggsdekaler absorbera solljus eller konstgjort rumsljus, ju mer de absorberar ljuset, desto längre och ljusare kommer de att lysa på natten, kom för att lysa upp dina rum med dessa vinylspelklistermärken.

Om din vägg nyligen är målad, vänta minst 3 veckor efter den senaste målningssessionen innan du applicerar väggdekaler. Innan du applicerar väggdekoren måste ytan vara helt torr. Fukt kan påverka vidhäftningen och minska dekalens livslängd.

Rengör ytan där du avser att applicera väggdekoren. Se till att ytan är 100% torr innan montering. Vår väggdekal är lämplig för släta, fasta och icke-porösa applikationsytor. Ytan bör vara i gott skick vid tidpunkten för installation för att undvika risken för skador vid borttagning.

Visualisera var du vill placera din väggdekal. Om den är avsedd att vara i linje med en objekt eller en sockel, mät var den högsta punkten av väggdekoren ska placeras.

Har dina väggdekaler släta konturer och är mindre komplexa i form? Skilj helt enkelt loss dem från rullen och placera dem direkt på väggen. Titta på videon. Du kan då bortse från resten av instruktionerna.

Om du har en större väggdekal eller en dekal med en komplex form, följ sedan resten av instruktionerna. Du kan också hitta en video för den mer komplexa installationen längre ner på den här sidan.

Låt klistermärkena vara kvar på arket. Klipp ut den större klistermärket, och det behöver inte vara prydligt; du gör detta enbart för att underlätta installationen. Var dock försiktig så att du inte av misstag klipper innanför klistermärkets konturlinjer.

Lyft upp en hörn av klistermärkessektionen du har klippt ut. Ta bort överflödig klistermärkesmaterial med stor försiktighet och lämna själva klistermärket kvar på arket.

Dags för installation!
Börja längst upp på klistermärket. Separera toppen av klistermärket från arket. Applicera klistermärkets topp på väggen och jämna ut det med handflatan. Vik arket bakåt i en båge och dra sedan av det bit för bit samtidigt som du använder din andra hand för att pressa klistermärkets yta mot väggen.

Kontrollera för att säkerställa att hela väggklistermärket är i kontakt med väggen. Använd din hand för att jämna ut hela klistermärkets yta flera gånger. Det kan ta upp till en vecka för väggklistermärkena att fästa helt när de har applicerats. Under den första veckan kan du behöva trycka ner dem några gånger genom att placera din hand på dem och jämna ut dem.

Tack så mycket! Du har nu avslutat installationen och gett ditt rum en helt ny look. Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Alla väggklistermärken rekommenderas för barn från 3 år och uppåt. Produkten är lämplig för inomhusbruk. Om du inte applicerar klistermärkena omedelbart, vänligen förvara dem utom räckhåll för barn. Klistermärkena ska appliceras på en slät yta där hela klistermärket kommer i kontakt med ytan. Det bör inte finnas några luftgap när du har installerat klistermärket på väggen, eftersom det kan minska vidhäftningen och installationen blir inte pålitlig. Våra väggklistermärken kan ompositioneras under installationen men bör sedan stanna på samma plats, eftersom varje rörelse kan lägga till damm- och smutsartiklar som kan sänka vidhäftningen.