Köp 3 för 2 - Välj mellan Poster och Wallsticker

Väggdekal - Skogsmarksdjur

Namly Design
395,00 kr
ID
1106
  • Gratis frakt
  • Leverans 4-7 dagar
  • 100% Nöjd-kund-garanti

Klistermärket med skogsdjur är gjord för dig. Djurklistermärket är designat i en sagostil som från de bästa animationerna.

  • Tryckt på obestruket 230 g papper.
  • Högsta kvalitet, med trogen återgivning av detaljer och hög färgmättnad.
  • Kontursnitt på plottern och har ingen bakgrund.
  • Matt folie orsakar inte ljusreflektioner.
  • Luktfri. Säker för barn. Säker för inomhusbruk.
  • Instruktioner ingår.

Klistermärket kan placeras på vilken slät yta som helst, t.ex. glas, vägg eller möbelskiva. Klistermärken kommer inte att fastna på grova ytor. Innan du klistrar klistermärkena, vänta 2 veckor efter att du målat väggarna. Beroende på monitorinställningarna kan färgerna på utskriften skilja sig något.

Om din vägg nyligen är målad, vänta minst 3 veckor efter den senaste målningssessionen innan du applicerar väggdekaler. Innan du applicerar väggdekoren måste ytan vara helt torr. Fukt kan påverka vidhäftningen och minska dekalens livslängd.

Rengör ytan där du avser att applicera väggdekoren. Se till att ytan är 100% torr innan montering. Vår väggdekal är lämplig för släta, fasta och icke-porösa applikationsytor. Ytan bör vara i gott skick vid tidpunkten för installation för att undvika risken för skador vid borttagning.

Visualisera var du vill placera din väggdekal. Om den är avsedd att vara i linje med en objekt eller en sockel, mät var den högsta punkten av väggdekoren ska placeras.

Har dina väggdekaler släta konturer och är mindre komplexa i form? Skilj helt enkelt loss dem från rullen och placera dem direkt på väggen. Titta på videon. Du kan då bortse från resten av instruktionerna.

Om du har en större väggdekal eller en dekal med en komplex form, följ sedan resten av instruktionerna. Du kan också hitta en video för den mer komplexa installationen längre ner på den här sidan.

Låt klistermärkena vara kvar på arket. Klipp ut den större klistermärket, och det behöver inte vara prydligt; du gör detta enbart för att underlätta installationen. Var dock försiktig så att du inte av misstag klipper innanför klistermärkets konturlinjer.

Lyft upp en hörn av klistermärkessektionen du har klippt ut. Ta bort överflödig klistermärkesmaterial med stor försiktighet och lämna själva klistermärket kvar på arket.

Dags för installation!
Börja längst upp på klistermärket. Separera toppen av klistermärket från arket. Applicera klistermärkets topp på väggen och jämna ut det med handflatan. Vik arket bakåt i en båge och dra sedan av det bit för bit samtidigt som du använder din andra hand för att pressa klistermärkets yta mot väggen.

Kontrollera för att säkerställa att hela väggklistermärket är i kontakt med väggen. Använd din hand för att jämna ut hela klistermärkets yta flera gånger. Det kan ta upp till en vecka för väggklistermärkena att fästa helt när de har applicerats. Under den första veckan kan du behöva trycka ner dem några gånger genom att placera din hand på dem och jämna ut dem.

Tack så mycket! Du har nu avslutat installationen och gett ditt rum en helt ny look. Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Alla väggklistermärken rekommenderas för barn från 3 år och uppåt. Produkten är lämplig för inomhusbruk. Om du inte applicerar klistermärkena omedelbart, vänligen förvara dem utom räckhåll för barn. Klistermärkena ska appliceras på en slät yta där hela klistermärket kommer i kontakt med ytan. Det bör inte finnas några luftgap när du har installerat klistermärket på väggen, eftersom det kan minska vidhäftningen och installationen blir inte pålitlig. Våra väggklistermärken kan ompositioneras under installationen men bör sedan stanna på samma plats, eftersom varje rörelse kan lägga till damm- och smutsartiklar som kan sänka vidhäftningen.